Léto je v plném proudu. Dlouhé prosluněné dny přímo vybízejí k vodním radovánkám, podvečerním setkáním s přáteli a zaslouženému lenošení na dece či v houpací síti u dobré knihy.

Abychom si vše náležitě užili, je třeba myslet na namáhanou pokožku a důsledně o ni pečovat.  Pomoc nabízí například značky Weleda, Lavera či Attitude. V jejich opalovacích řadách naleznete výrobky pro děti i dospělé.  Balení jsou dobře skladná, vejdou se do každého kufru i kabelky.

Pokožku bychom měli chránit zvenčí i zevnitř. Během horkých dnů je nutno dbát na pitný režim (u dětí to platí dvojnásob)!  Výborně v parném létě osvěží vychlazená kokosová voda, která navíc doplní tělu minerály ztracené pocením. Dětem můžeme například ředit tolik oblíbené ovocné šťávy.  Když jim navíc nápoj podáme v nejnovější kolekci zdravých lahví, budou jistě nadšené.  Tyto lahve užijete zajisté při rodinných výletech či sportu. Vybrat si můžete z různých objemů a designů. Spokojen bude každý!

Ať u moře, rybníku za vsí, na túře nebo při sportu ocení každý z nás malou svačinku. Výborné a skladné jsou proteinové tyčinky. Uspokojí děti i dospělé, a to včetně celiaků. Z různých variant si jistě vybere i ten největší mlsoun! Další možnost nabízí například značka My Raw Joy. Její  raw sušenky nemají chybu. Rychle zasytí ty největší hladovce! Rozhodně stojí za zkoušku!

Letní atmosféru dokreslují různé párty, pikniky a oslavy, k nimž prázdniny rozhodně vybízejí. Pro tvoření dětských laskomin použijte pomocníky od firmy Biovegan. Odměnou vám bude rozzářený úsměv vašich ratolestí! Grilované dobroty a deserty můžeme my dospělí doplnit vychlazeným bílým vínem či medovinou. Za vyzkoušení rozhodně stojí kvevri vína vinařství Vican. Jejich doménou je fakt, že zrají v hliněných amforách. Při výrobě je zcela vyloučena chemie, též hrozny pocházejí z šetrně ošetřených vinic.

 

Přejeme vám radostné léto!

 

                                                                                  Za tým Bioplanety Lenka B.