Existují dva tábory lidí. Jedni zimu milují, druzí se modlí, aby už ji vystřídalo příznivější jaro. Někteří brázdí sjezdovky na nových lyžích z Vánoc, jiní s podmračeným výrazem drkotají zuby u horkého svařáku. Přiznejme si jednu věc. Není mnohem lepší najít si na tom nelibém aspoň špetku pozitivního? Jistě to vyjde lépe, než úzkostlivě vyhlížet a čekat na změnu! Horký a voňavý svařák si v létě jen těžko užijeme. Ten zkrátka k zimě patří jako talířek ke svému hrníčku. Čekání na jaro můžeme využít dokonce smysluplně, a to k činnostem, které by nás posléze spíše zdržovaly či bychom na ně našli jen zlomek prostoru.

            Čas je vhodné investovat například do úklidu domácnosti.  Aby šlo gruntování řádně od ruky, vyzkoušejte čisticí sílu výrobků polské společnosti YOPE. V první řadě Vás zaujme veselý a neotřelý design obalů, který je pro tuto značku typický. Doprovázen je příjemnou vůní, díky níž se úklid stane doslova zábavnou činností. Potěšující zprávou je fakt, že tyto prostředky obsahují až 99% přírodních složek a postrádají parabeny či optické zjasňovače! Za všechny zmiňme například univerzální čistič nebo čistič na podlahy a parkety s levandulovou vůní.

Neměli bychom rovněž zapomínat sami na sebe.  Hýčkejme se! A vezměme to pěkně od podlahy! Ponořme se do teplé lázně s přídavkem některé z koupelových solí Cereus. Báječně čistí a ošetřují celé tělo.  Lidé s citlivou a vysušenou pokožkou mohou vyzkoušet konopnou koupel Carun. Působí regeneračně a ulevuje od úporného svědění, navíc zmírňuje fyzické i psychické vyčerpání.

V rámci koupele si můžeme dopřát peeling celého těla. Prokrví pokožku a připraví ji na další péči. Skvělou a neotřelou možnost nabízí bylinná peelingová pěna Iceveda. Pomáhá odvádět z těla škodlivé toxiny, zanechá pokožku hebkou. Navíc je vhodná pro všechny typy pleti.
            A na řadu přichází závěrečná péče! Nechme se unášet na sladké vlně
fíkového regeneračního mléka
již zmíněné značky YOPE. Vysoký podíl pečujících olejů vyživí i namáhanou pokožku.

Pánové si budou libovat ve společnosti přírodní kosmetiky Speick. Tato řada nabízí přípravky pro celé tělo – ve výborné kvalitě a za rozumnou cenu!

V zimním období, kdy jsme neustále bombardováni nemocemi a oslabením, bychom měli dbát na zvýšený příjem vitamínů a minerálů a prohřívat organismus. Využít můžeme například účinek zázvoru, skořice, kardamomu i kurkumy. V prevenci nám též pomohou výrobky značky Salus, V jejich sortimentu naleznete preparáty pro děti i dospělé. 

A na konec se přímo nabízí otázka – hřešíte rádi? My v Bioplanetě rozhodně ano! Zvláště, pokud se hovoří o sladkém! A v zimě se přeci hřešit může! Přidejte se k nám a ochutnejte neotřelou kombinaci karamelu a soli v mléčné čokoládě Vivani. Zaručeně se budete rozplývat blahem! Pokud nejste čokoládový typ, nakoukněte pod víčko novinek společnosti Kvasnička. Jejich poctivé džemy Vás zaručeně dostanou! 

 

                                                                                          Za tým Bioplanety Lenka B.