Zastavili jste se někdy uprostřed rušné ulice a vnímali, jak se lidé kolem Vás neustále někam ženou?  Ať už je to na nákup, do práce, pro děti do školky nebo jen z povinnosti vyvenčit psího člena rodiny? Zkusme se zamyslet sami nad sebou, zda nejsme pohlceni tímtéž. Zda náhodou nejsme součástí onoho pulsujícího organismu.

Listopad a jeho proměňující se atmosféra přímo vybízí ke klidnění každodenního zaběhlého tempa. Příroda se pomalu připravuje ke spánku, odkládá do skříně svůj opulentní barevný kabát, kterým nás po nějaký čas okouzlovala. Je to přirozený proces obnovy, což jsme možná opomněli respektovat při vší samozřejmosti kolem nás.

Zastavme se na malou chvíli a uvědomme si jisté napojení na přirozený koloběh. Rozjímejme, meditujme, hýčkejme se, projděme se sami známou či novou stezkou v parku nebo si zatopme v krbu, oblečme teplé vlněné ponožky a oddejme se sladkému nicnedělání u oblíbené knihy!

K dobrému rozpoložení může přispět kupříkladu voňavá sprcha či koupel ve společnosti čistě přírodní kosmetiky Ťuli A Ťuli. V jejím sortimentu najdete výrobky pro ženy, muže i děti. Užité vůně si jistě zamilujete! Stačí se jen zahalit do hebké pěny a nechat se hýčkat. Všechny chmury zmizí jako mávnutím kouzelného proutku!

Dalším horkým tipem pro zahřátí jsou čaje Yogi Tea. Jejich kořenité variace Vás pohladí po duši a spolehlivě odplaví nastřádaný stres. V každém šálku můžete nalézt inspiraci pro nadcházející sychravé dny. Při výrobě těchto čajů se navíc dbá na ekologický původ všech surovin.

Pomyslný trojúhelník pak doplňují éterické oleje (Nobilis) a vonné tyčinky. Každý si najde oblíbenou vůni dle svého aktuálního rozpoložení. Stačí jen zapálit či nakapat do aromalampy a nechat se unášet na příjemné vlně. Vyzkoušejte například tyčinky Golden Lotus. Jsou vyráběny ručně už po několik století. Jsou mimo jiné zajímavé i tím, že jednu z jejich hlavních ingrediencí  tvoří med. Spolu s dalšími složkami se umíchá na tzv. medovou masalu, která se posléze nabaluje na bambusové tyčinky. 

Pouť po listopadových doporučeních zakončíme čokoládovými orgiemi. Když čokoláda, potom jednoznačně vévodí kvalita před kvantitou. Vyzkoušejte oblíbené Vivani pochoutky či netradiční chutě novinek Mulaté. Jistě nebudete litovat!

 

Užijte si podzimní rozjímání!

 

                                                                                                              Za tým Bioplanety Lenka B.